لیست اختراعات حسن محمدی
پتروشيمي رازي، واقع در جنوب غربي كشور ايران يكي از توليد كننده هاي كودهاي شيميايي فسفاته ونيتراته مي باشد. از جمله كودهاي فسفاته دي آمونيم فسفات است كه در بخش كشاورزي مورد استفاده قرار مي گيرد. درتوليد اين كود از اسيد فسفريك توليدي اين شركت استفاده مي شود .جهت توليد اسيد فسفريك از خاك فسفات استفاده مي شود .با توجه به نوع خاك فسفات مورد مصرف ،مقداري از عناصر سنگين از جمله آرسنيك از خاك فسفات وارد اسيد فسفريك توليدي مي شود كه در طي مراحل توليد بايد شرايط به گونه اي به تعادل برسد كه عناصر وتركيبات موجود در آن به حالت استاندارد برسد. با توجه به اينكه فلز آرسنيك در خاك فسفات ايراني داراي غلظت بالايي مي باشد بنابراين مشكلاتي را در اسيد فسفريك توليدي و درنتيجه دركود دي آمونيم فسفات ايجاد مي نمايد.قسمتي از اسيد فسفريك توليدي، در صنايعي مانند خوراك دام وطيور مصرف مي شود . در اين اختراع با استفاده از گاز H2S كه در اين شركت به عنوان يكي از محصولات است، درغلظت بسيار پايين جهت كاهش آرسنيك در اسيد فسفريك رقيق استفاده شد و اثر عواملي چون فشار، زمان ماند، سرعت جريان گاز و اثر افزايش دو نوع پلي الكتروليت وكربن اكتيودر يك سيستم غير پيوسته بر ميزان حذف آرسنيك و شفاف سازي بدون نياز به فيلتراسيون نهايي مورد بررسي قرار گرفت در اين روش غلظت عنصر آرسنيك در اسيد فسفريك ، براي مصرف كننده به مقدار مطلوب رسيده است.
تاب برقي شاطر لواشي با فناوري مكانيزم دو حالته نيروي موتور و پا در زمينه مكانيك و دستگاهاي پخت نان ميباشد. براي سهولت در اجراي پخت نان توسط شاطر نانوايي هاي لواشي كاربرد دارد. مشكل فني موجود در پخت نان كه توسط شاطر انجام مي پذيرد كاهش كيفيت عملكرد و كارايي شاطر و خستگي جسمي و نارضايتي وي بر اثر حركت زياد و تعرق شديدبعد از ساعت ها پخت نان را به دنبال دارد.اين كار در بلند مدت نيز باعث بيمارهاي گوناگون مانند واريس ، درد در ستون فقرات و استخوان هاي زانو مي شود. بنا بر اين براي جلو گيري از به وجود امدن مشكلات بالا براي شاطر و بالا بردن كارايي فرد در پخت نان بهترين حالت نشستن است كه تاب برقي شاطر به وسيله يك سازه اصلي و قطعه متحرك كه به صورت تاب و مكانيزم حركت ان به صورت دو حالته طراحي شده است كه با نشستن فرد بر روي صندلي ميتواند با نيروي موتور و درمواقع خاموش بودن موتور با نيروي پا جابه جايي لازم را براي پخت نان از محل دستگاه تا كوره انجام دهد.
چگالي سنج طراحي شده با هدف اندازه گيري چگالي تمامي مايعات همگن و ناهمگن طراحي شده كه سهولت كار با آن يكي از مهمترين مزيت آن است. با توجه به محدوديت هاي دستگا ه هاي قبلي كه عمدتا مربوط به نوع ظرف اندازه گيري، حجم معيين مايع جهت انازه گيري و محدوديت در نوع مايعات مي شد در اين دستگاه تقريبا چگالي كل مايعات و بدون محدوديت در حجم آنها و با يك بشر يك ليتري قابل اندازه گيري مي باشد. چگالي سنج فوق داراي سرعت بالايي بوده و حداكثر خطاي انازه گيري آن 0.2 درصد مي باشد.
عنوان اين اختراع نشاكار برنج است. برنج يكي از مهمترين محصولات كشاورزي در كشور است كه بعد از گندم از پرمصرفترين محصولات كشاورزي محسوب ميشود. به دليل كوچك بودن مزارع، درآمد كم و بي شكل بودن مزرعه، بخش زيادي از شاليكاران كشور عمل كشت نشاي برنج را به صورت سنتي و به شكل دستي انجام ميدهند. توليد تجاري محصول برنج با حجم انبوه با استفاده از روشهاي سنتي بسيار سخت و هزينهبر بوده و در دراز مدت سلامت جسمي كشاورزان شاليزارها را نيز دچار مشكل ميكند. در ايران هنوز مطالعه خاصي با هدف توليد نشاكار برنج به ثبت نرسيده و عمده نشاكارهاي موجود در اين بخش به صورت غير بومي و از نوع دستگاههاي خودگردان واراداتي و با قيمتي بالا است كه خريد آنها براي اكثر كشاورزان كه زمينهايي كوچك دارند، صرفه اقتصادي ندارد. اين مطالعه با هدف طراحي و ساخت يك نمونه نشاكار برنج براي مزارع كوچك كشور صورت گرفته تا به صورت بومي با سادهترين مكانيزم، هزينه پايين و وزن كم بتواند به شكل فراگير براي تمام كشاورزان شالي كشور قابل خريد و استفاده باشد و در كنار كاهش زحمت و زمان كاشت، توليد محصول را در زمينهاي كوچك بهبود ببخشد.
اين اختراع به دو زمينه فيزيك و الكترونيك مرتبط است. به طور كلي از برد بورد براي طراحي و آزمايش مدارهاي الكترونيكي استفاده مي شود. مزيت استفاده از برد بورد به جاي لحيم كاري در راحتي و سرعت ساخت مدار و ايجاد تغييرات در آن مي باشد. هدف از اين اختراع ارائه يك نوع برد بورد آموزشي است كه بتوان مدارات ساده الكترونيكي را به آساني بر روي آن پياده كرد و با تجزيه تحليل بخشهاي مختلف مدار از آن براي آموزش مفاهيم بنيادي در حوزه الكتريسيته و الكترونيك مانند طرز كار قطعات اصلي، مدارهاي ساده الكترونيكي، ابزارهاي اندازه گيري و مفاهيم فيزيكي مانند، جريان الكتريكي، اختلاف پتانسيل و ... استفاده كرد. مهمترين مزيت اين برد آموزشي در مقايسه با برد بوردهاي رايج در اين است كه به جاي ستون هاي موازي از گره هايي كه توسط پين هدر هاي مادگي متصل به هم به طور تناوبي و با فاصله مساوي بر روي برد بورد چيده شده اند استفاده مي شود. بدين ترتيب شكل ظاهري مدار ساخته شده بر روي برد بورد آموزشي بسيار نزديك به نقشه مدار مي باشد و به آساني مي توان بخش هاي مختلف مدار را مورد تجزيه و تحليل قرار داد. علاوه بر آن نصب و جايگزيني قطعات به منظور اعمال تغييرات در مدار يا تغيير مقادير عددي قطعات) به آساني امكان پذير است.
فرا¬¬¬يند شكافت چرخشي يك فرايند جديد و در حال ترقي و يك تكنولوژي تازه و قابل انعطاف ¬است . فرايند شكافت چرخشي براي شكافتن يك قطعه خام قرصي شكل دوراني از لبه مستطيلي بيروني به سوي دو لبه آن با استفاده از يك غلتك شكافنده با لبه تيز به كار مي رود. اين فرايند با نتايج زيادي از جمله كيفيت بالا، دقت و بازده مناسب و قيمت پايين همراه ميگردد و از اين فرايند در ساخت يك چرخ كامل يا قرقره در ميدان هاي فضايي، اتوموبيل ،كشتي و قطار استفاده ميشود . پارامترهاي ماه سازنده قطعه خام تاثير مهمي بر كيفيت قطعه تغيير شكل يافته دارند. در اين مقاله فرايند شكافت چرخشي قرقره فولادي بوسيله نرم افزار اباكوس ودرحالت سه بعدي شبيه سازي شده و تغييرات تنش ون ميز و كرنش پلاستيك برحسب زمان مورد بررسي قرار گرفته است. علاوه بر اين مقدار نيروي فرايند در حالت شبيه سازي با نتايج تجربي مقايسه شده و تاثير پارامترهاي ماده سازنده شامل تنش تسليم، ضريب كار سختي ومدول الاستيسيته بر نيرو و ممان مورد بررسي قرار گرفته است. نشان داده شده است كه نيرو و ممان فرايند با افزايش تنش تسليم ،ضريب كارسختي و مدول الاستيسيته افزايش مي يابد
ما با سالها تلاش و كوشش بي وقفه روشي جديد براي توليد سوراخهاي چهار گوش شده ايم. با استفاده از اين دستگاه مي توان سوراخهايي با ابعاد مختلف با هزينه ي كمتر نسبت به ساير روشها توليد كرد.
با توجه به اثبات فوايد متعدد براي سويا و شيوع بالاي عدم تحمل گلوكوز در بزرگسالان ، پايين بودن مصرف سرانه شير در كشورمان ، و همچنين اثرات سلامت بخش پروبيوتيك ها در ارتقائ سلامت عمومي افراد جامعه ، توليد و انبوه سازي فراورده مذكور پيشنهاد مي گردد.
دستگاه علوفه خرد كن برقي مجهز به چرخ طيار زمينه فني: كشاورزي در علوفه خرد كن هاي برقي موجود براي كاهش دور موتور از جعبه دنده استفاده مي شود همچنين با توجه به اينكه علوفه بصورت متناوب و دسته اي جهت برش بين دو تيغه ثابت و متحرك قرار مي گيرند در هنگام برش علوفه، نياز به نيروي زياد مي باشد به همين علت فشار زيادي به جعبه دنده و الكتروموتور وارد مي آيد ولي در فاصله بين دو برش، نيروي الكتروموتور بدون استفاده به هدر مي رود. براي حل اين دو مشكل در دستگاه اختراعي ما براي كاهش دور موتور و افزايش كارايي الكتروموتور از يك چرخ طيار با قطر 42 سانتي متر استفاده شده است. اين چرخ با توجه به قطر و جرم خود مي تواند تعداد دور موتور را از 1400 دور به 50 دور در دقيقه تعديل نمايد. همچنين انرژي را در خود ذخيره نموده و در زمان بريده شدن علوفه كه نياز به انرژي زياد است، انرژي ذخيره شده را آزاد نمايد. استفاده از چرخ طيار به ما اين امكان را مي دهد كه از يك الكترو موتور با توان 5/1 اسب بخار بجاي الكترو موتور 5/4 اسب بخار استفاده كنيم.
موارد یافت شده: 53